Belediye Başkan Koçhan Anneleri Unutmadı

Düzenlenen Programa AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Belediye Başkanı Koray Koçhan, İlçe Başkanı Sedat Kongur, ve anneler katıldı. Program öncesi Milletvekili Köseoğlu, Belediye Başkanı Koçhan, İlçe Başkanı Kongur, anneler çiçek hediye etti.

ANNELERİMİZ HER ŞEYİMİZDİR

Annelerin kıymetinin her zaman bilinmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Bilindiği üzere Maçka Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz anneleri günü programının bu yıl 4’çüsünü gerçekleştiriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun katılım gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederiz. Annelerimiz bizim her şeyimizdir. Yaşınız kaç olursa olsun, annesiz bir tarafınız hep eksik olur. Onun için annelerimizin her zaman kıymetini bilmeniz gerekir. Ben başta annem, eşim olmak üzere tüm annelerimizin günün kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ANNELİK EN BÜYÜK ONURDUR

Annelerin önemini vurgulayan Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, “Bu güzel programa köyde annemin elini öperek geldim. Vekilde olsanız annelik en büyük gurur ve onurdur. Annelerimizin hakkı asla ödenmez. Yaşınız yada işiniz ne olursa olsun anneniz için siz hala küçük onun evladısınızdır. Bu yüzden cennet annelerin ayaklarının altındadır. Hayattayken herkesin annesinin kıymetini bilmesi gerekir. Ben bu güzel anneler günü programı için ve katılımlarınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.