Trabzon’un Maçka ilçesinde ilçe belediyesi tarafından Çayırlar Mahallesi ve Ormaniçi Mahallesini birleştirecek yol çalışması başlatıldı ve tamamlandı. Gerçekleşen bu çalışmadan sonra Ormaniçi Mahalle Muhtarı Ali Himmet İskenderoğlu ile mahalle sakinleri, Ormaniçi Mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarının ardından Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ı makamında ziyaret ettiler. 

Ormaniçi Mahalle Muhtarı Ali Himmet İskenderoğlu, “Bugün itibariyle yolumuz ulaşıma açılmıştır. Başta devletimize, büyükşehir belediye başkanımıza, ortahisar belediye başkanımıza, Maçka belediye başkanımız Sayın Koray Koçhan’a, ismini zikredemediğim maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bütün hayırseverlere canı gönülden teşekkür ederiz. Allah razı olsun” dedi.

Başkan Koçhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, mahalle sakinlerinden kadınlar da “Yaptığınız yol en çok kadınlarımızın işine yaramıştır. Bu yol ile sırtımızdan yükleri aldınız Başkanım. Allah sizlerden, devletimizden, hükümetimizden razı olsun. Sizlere minnettarız” diyerek, Başkan Koçhan'a teşekkür ettiler.