Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Oluşturulan 4 ayrı ekiple merkez ve ilçelerde asfaltlama çalışmaların  yoğun şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt hamlesinden Maçka ilçesi de nasibini alıyor. Büyükşehir, Maçka’nın Sındıran Mahallesi’ndeki grup yolunda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle Muhtarı İsmail Alevoğlu, Büyükşehir’in asfaltlama çalışmalarından oldukça memnun olduklarını kaydederek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Alevoğlu, grup yolunun 7 km’lik kısmının asfaltlanacağını söyledi. 
Başkan Gümrükçüoğlu eşit hizmet anlayışıyla her ilçeye hizmet etmenin gayretinde olduklarını kaydederek, “Maçka ilçemizde 2015 yılı asfalt sezonunda bugüne kadar 21 mahallede asfalt çalışması yaptık. Sezon sonuna kadar 5 mahallede daha çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Maçka’da bugüne kadar yaklaşık 9 bin ton asfalt serdik. Hava şartları müsait olduğu müddetçe bu rakamı 15 bin tona çıkarmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren mahalle muhtarlarımıza ve Maçka Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 2015 asfalt sezonunda 220 bin ton asfalt hedefi ile yola çıkan ve gelen talepler üzerine bu hedefini 300 bin tona çıkaran Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar yaptığı çalışmalarla şehir genelinde yaklaşık 170 bin ton asfalt serdi.