Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr.Mahir Küçük, Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Üst Düzey Danışmanı Dr. Küçük, Türkiye’ye, Trabzon'a hizmet aşkı ile aday adayı olduğunu ifade ederek,13 yıllık bürokratlık deneyimi ile sorunların çözümüne ilişkin inisiyatif kullanmaya, sorumluluk almaya hazır olduğunu söyledi.

Milletin vekilliğine talip olmanın, 75 milyon vatandaşın sorumluluğunu omuzlarında hissetmenin idraki içerisinde hareket edeceğini belirten Dr. Küçük, “İnşallah üst düzey görevim esnasında başlattığım ve yeni başlatılması gereken birçok projenin takipçisi olacağım.2023 hedeflerine ulaşmada, güçlü ekonomi ve büyük Türkiye olma yolunda  ülkemizin mutlaka ağır sanayi hamlesini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yöremizin sorunlarına acil olarak çözüm getirecek, eşsiz doğamızın temelleri üzerine kurulu projelerle önce doğal kaynaklarımızdan gelir elde etmeliyiz. Doğal kaynaklarımızı, katma değeri bizde kalacak şekilde ihraç etmeliyiz. Sahip olduğumuz bu mükemmel doğal kaynaklar, atılacak doğru adımlarla,doğru projelerle bütün sektörlerin kalkınmasına fayda sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Küçük'e teşekkür ederek başarı dileklerini ilettiler.