Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya'ya sosyal medya üzerinden ilginç bir çağrı geldi.
Mardin Nusaybin'de vatani görevini gerçekleştiren Jandarma özel harekatçılar Genel Sekreter yardımcısı Akkaya'ya telefon üzerinden ulaştı ve Akkaya'dan çay göndermesini istedi.
Bu durumdan oldukça etkilenen Akkaya yaşadığı bu anı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

İŞTE AKKAYA'NIN YAYINLADIĞI O MESAJ

Değerli arkadaşlar,
Duygulanmama sebep olan numarasını da kendisini de tanımadığım ancak sonrasında teyit ettiğim bir özel harekâtçıdan aldığım telefonu paylaşmak istedim. Telefonu açtıktan sonra kendini tanıtarak bana şunları söyledi; "Mustafa bey, Ben Trabzon'lu hemşehrinizim. Bizler şu an Mardin Nusaybin'de Emniyet ve Jandarma özel harekatçılar olarak toplamda 6.000 personelle operasyondayız. 48 saat operasyonda 48 saat de istirahatte olacak şekilde Vatanımız için mücadele ediyoruz. Bildiğiniz üzere sokağa Çıkma yasağı olduğu için açık bir yer de yok buralarda. Operasyon sırasında az da olsa vakit bulup bir araya geldiğimizde arzu ettiğimiz tek şey arkadaşlarla birlikte sıcak bir çay içmektir. Hemşehriniz olarak arkadaşlarım adına sizden mümkün olursa bizlere poşet çay göndermenizi rica ediyoruz"... Yarın sabah ilk işimiz Mardin Nusaybin'e poşet çay göndermek olacak Allah'ın izniyle. Rabbim emniyet ve asker mensuplarımızı özellikle operasyonda olan vatanımız evlatlarımızı muhafaza eylesin (âmin)