Trabzon şehrinin her şeyin en iyisine layık olduğunu ve bu düşünceyle yola çıktıklarını belirten King’s Garden Cafe Sahibi Lokman Sadıklar; “Kaliteli lezzet, güler yüzlü hizmet anlayışıyla şehrimize hizmet edeceğiz” diye konuştu. 

NEZİH ORTAM, FERAH TERAS, ÖZEL LOCALAR…
Trabzon meydanında gizli bir bahçe, nezih bir mekan kazandırmak istediklerini belirten Sadıklar; “Lara Sineması karşısında bulunan tarihi binamızı tam manasıyla baştan aşağıya yeniledik. Nezih bir ortam, güzel bir bahçe, ferah bir teras ve özel locaları oluşturduk” ifadelerini kullandı.

ÖZEL ŞEF İLE ÖZEL LEZZETLER
Mutfakta özel lezzetlerin olduğunun altını çizen Sadıklar, “King’s Garden Cafe olarak lezzet açısından müşterilerimizin memnuniyetini ilk sırada tuttuk.  Türkiye’nin yakından takip ettiği Master Chef yarışmasında farklı tatlarıyla öne çıkan Şef Murat Tokmak ile özel menümüzü ve eşsiz lezzetleri müşterilerimizin hizmetine sunduk. Hijyene önem vererek kaliteli lezzet, güler yüzlü hizmet anlayışımızla birlikte müşterilerimize kapılarımızı açtık. Tüm Trabzonlu hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.