Yıllardır Trabzon’u denizle buluşturan Mavi Tur, bu sefer herkesin merak ettiği Fatih Sondaj Gemisi’ne tur düzenlemeye başladı.

Düzenlenecek olan tur ile birlikte vatadaşlar hasret kaldıkları deniz ile buluşacak ve Fatih Sondaj Gemisi’ni yakından görme ayrıcalığını yaşayacak. 

DEMİRTAŞ, ‘’FİZİKSEL MESAFE VE HİJYEN ÖNLEMLERİ ALINDI''

Mavi Tur İşletmecisi Halil İbrahim Demirtaş, koronavirüs salgını nedeniyle alınan gemide alınan tedbirleri açıklayarak ‘'Mavi Tur 1 Haziran’dan itibaren seferlerine başlamış bulunmaktadır. Yaşamış olduğumuz sıkıntılı sürecin ardından hükümetimizin açıklamış olduğu program doğrultusunda seferlerimizi kurallara uygun bir şekilde gerçekletireceğiz. Gemimizde masa düzenine varıncaya kadar sağdan sola önden arkaya birer buçuk metre boşlukla gerekli hijyen koşulları sağlanmış durumda’’ dedi.

FATİH SONDAJ GEMİSİ TUR FİYATI SADECE 20 TL

Vatandaşların Fatih Sondaj Gemisi’ini Mavi Tur ayrıcalığı ile yakından görmenin ayrıcalığını yaşayabileceğini söyleyen Demirtaş, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’dan Trabzon’a göndermiş olduğu Fatih Sondaj Gemisi’ini yakından görmek isteyen vatandaşlarımız için tur düzenliyoruz. Gemimiz Ganita'dan kalkacak. Tur fiyatlarımız Haziran ayına özel 20 TL ile yapıyoruz. Fatih Sondaj Gemisi’ni yakından görmek siteyen vatandaşlarımızı Mavi Tur’a bekiyoruz’’ dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN