Trabzon’da deniz turizmini başlatan, vatandaşları tekrar denizle buluşturan Mavi Tur, bu yıl da seferlerine başlıyor. Denizle iç içe olmasına rağmen bu alanda yeterli yatırımların yapıldığı Trabzon’da büyük bir açığı kapatan Mavi Tur, bu yıl ki seferlerine ise Cumartesi günü saat 12:00’da Ganita'dan başlayacak. 
Trabzon halkının her yıl düğün, nişan, doğum günü, mezuniyet gibi organizasyonlarla büyük ilgi gösterdiği Mavi Tur, bu yıl ise kapasitesini arttırarak hem Trabzonluların hem de turistlerin hizmetinde olacak. 
Bir çok yabancı turistin de düğün ve nişan gibi organizasyonlarını yaptığı Mavi Tur Gemisi geçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi görecek... 

BU YIL FARKLI ORGANİZASYONLAR OLACAK
Mavi Tur Gemisinin sahibi iş adamı Halil İbrahim Demirtaş, yaptığı açıklamada, “Trabzon’da turizmde farkındalık yaratan, halkı ve turistleri, halkı ve turistleri denizle buluşturan tek turizm faaliyeti olan Mavi Tur kapasitesini arttırarak ilk seferine hazır hale geldi. Yarın itibaren Mavi Tur, ilk seferini yapacak. Ve yaz sezonu boyunca, hem Trabzon halkının, hem de şehrimize gelen turistlerin hizmetinde olacak. Trabzon’u denizle buluşturma adına aldığımız sorumluluğu bu sene de layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu sene daha değişik organizasyonlarımız, daha kapsamlı faaliyetlerimiz olacak. Tüm halkımızı mavi turla Karadeniz’in tadını çıkarmayı bekliyoruz. Ramazan ayında da 500 kişi kapasiteli Mavi Tur gemisi, Ramazan grup yemeklerinin vazgeçilmesi olacaktır” ifadelerini kullandı. 

'MAVİ TUR'A REZERVASYON İÇİN BU NUMARALARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ... 
0530 126 1 345
0530 726 1 345