Trabzon İl Genel Meclisi başkanı Haydar Revi, beraberinde Meclis Milli Eğitim komisyon üyeleri ile 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara Öğretmenevinde düzenlenen idguo: Eğitimde kalite yönetimi uygulamaları 8.paylaşım toplantısı ve ödül töreninde Türkiye üçüncüsü olan İlimiz Hasan Ali Yücel İlköğretim okulu müdürü ve öğretmenlerini Ziyaret ederek gösterdikleri başarıdan dolayı kutladılar.

Türkiye üçüncüsü olan Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunun bu başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten İl Genel Meclisi başkanı Haydar Revi” 81 il 900 ilçe ve 4 bin okul arasından sıyrılıp mütevazi bütçesiyle şehrimizi başarılı bir şekilde temsil eden Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenleriyle ne kadar övünsek azdır. Meclis olarak gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerini kutluyorum”dedi.



Bu ziyaretlerin okul personelini onure ettiğini belirten Milli Eğitim Müdürü tamer kırbaç, ”Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum sizlerin destekleriyle bu başarıların artarak devam edeceğini ”belirtti.

TKY’de kurum bazında üçüncü olan Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Müdürü Yapmış olduğu çalışmalar hakkında Meclis başkanı Haydar Revi ve Komisyon Üyelerine bilgi verdi. Trabzon İl Genel Meclisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden, Okul müdürü Muhsin Çavuşoğlu, ”sizlerin bizi ziyareti bizim mutluluğumuzu üçe dörde katlamıştır” dedi.

Komisyon Başkanı Şenol Bahadır, ”Okullarımızın göstermiş olduğu başarılar, bir öğretmen olarak kendilerini de çok gururlandırdığını, “belirtti.

Komisyon Üyeleri daha sonra Avrupa birliği fonlarından Avrupa’da Hemşirelik uygulamaları dalında dereceye giren Akçaabat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nuran Demirbaşı makamında ziyaret ederek kutladı.

İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu üyelerinin ziyaretinden kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Okul Müdürü Nuran Demirbaş “Sağlık meslek liselerinin ebe ve hemşire yetiştirmede çok önemli olduklarını sağlık ve meslek liselerinin kapatılmaması ve önlerinin açılması gerektiğini”vurguladı. 





19 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde yapılacak hemşirelik eğitim kursuna 16 öğrenci ve 3 öğretmenle katılacak olan Akçaabat Anadolu Lisesi burada 15 günlük eğitim görecek.