61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi Aralık ayı toplantılarının ilk oturumu bugün yapıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Başkanlığında, Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, meclis üyeleri ve ilgili birim amirleri katıldı. 

Mecliste ilk olarak Başkan Ahmet Metin Genç, geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirirken ardından, meclis üyeleri gündem dışı söz alarak Trabzon’un sorunlarını dile getirdi. 

MHP Grup Başkan Vekili Süleyman Tomaç ise, Ortahisar’ın temizliğinden şikayet etti. Tomaç, “Cadde sokaklarımızda sahillerimizde bir zamanların temizliğini bulamıyoruz. Çöp arabaları bile çöpleri alırken eskisi gibi titiz davranmıyor. Bu alanda çalışan personel arkadaşlar ciddiye almalı. Sahiller kuş pislikleri ile dolanabiliyor. Otura yerlerinde yemek artıklarının dökülmesi sonucu, oturanlar oradan ayrılabiliyor” dedi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, “Emekli olan arkadaşlarımız nedeniyle eksilme oldu. Onlar temizlik işlerinde biraz daha fazlaydı. Onların yerine ikame edilen personelle beraber inşallah eksiksiz çalışmayı sunmaya devam edeceğiz” derken ilgili birimlere talimat verdi.