SANAT EVİ’NE YAKIŞIR BİR SOKAK 
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve İlçe yöneticileri ile Gazipaşa Mahallesi esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Mahalle esnafının sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz’e görüştüğü her esnaf büyük ilgi gösterdi. 
Zeytinlik Mahallesi’nde ziyaretlerini sürdüren Akyüz, bu sokağın estetik aydınlatma direkleriyle ışıl ışı hale getirilmesi,sokak taşlarının tarihi karaktere uygun olarak yeniden dizayn edilmesi gerektiğini söyledi. Gözaçan camiine kadar bir düzenleme yapılacağını ifade eden Akyüz, “Burayı Trabzon turizmine kazandırıp, sanat ve ticaret sokağı yapacağız” dedi.
Projelerini esnafa anlatan Başkan adayı Mehmet Salih Akyüz, “Bu şehirde günlük hayatımıza dokunan her ne varsa onun peşinde olacağız,bu projeler bizlere ekonomi olarak geri dönecek”dedi.
Deniz kenarında beton mendirekler yerine kaynaklar buralarda kullanılmalı.

AKYAZI STAT BÖLGESİNİ 365 GÜN YAŞAYAN YER YAPACAĞIZ
Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin bulunduğu arazide sadece stadyumun aktif olmasının büyük bir kayıp olduğuna dikkat çeken Akyüz, “Akyazı kimin için yapıldı? Halk için değil mi? Orada protokol yolu denen yolu 100 metre içeriye çekersek, açılan alana piknik alanı, çay ocağı, yeme içme yerleri, çocuklar için oyun alanı yapabiliriz. Bu alanı sadece maç günlerinde değil, 365 gün kullanabiliriz” diye konuştu.