61SAAT HABER SERVİSİ - Bugüne kadar reyting rekorları kızan her dizisinde Trabzon veya Trabzonspor vurgusu yapan Mehmet Yiğit Alp, ATV’de geçtiğimiz günlerde ilk bölümü yayınlanan CaN Kırıkları Dizisinde de bu özelliğinden vazgeçmedi. 
Daha önce Kırgın Çiçekler’de baş rollerden birini Trabzonlu yapan,  Asi ve Mavi dizisinde çocuklara Trabzonspor formasıyla top oynatan Mehmet Yiğit Alp, yeni dizisi Can Kırıklarında baş rol komiseri de Trabzon’dan İstanbul’a göreve gelmiş polis olarak verdi. 
Kadrosunda Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit ve Hande Doğandemir gibi yıldızları barındıran Can Kırıkları dizisinin konusu ise şu şekilde:

Can Kırıkları dizisinde  Leyla ve Zeynep adlı iki kadın polisin etkileyici hikayesi ekrana taşınacak. Leyla ve Zeynep gençlik yıllarında yurtta tanışacak ve çok iyi arkadaş olacak sonradan ikisi de polis olamayı seçecek ve İstanbul’da tekrar aynı bölümde çalışmaya başlayacaklar.

Leyla gözüpek ve neşeli kişiliğe sahip. Zeynep ise tam tersi bir kişiliğe sahiptir. Can Kırıklıkları dizisi Leyla’nın gelinlikli sahnesiyle başlayacak ve bir villada yaşanan cinayet sonrası gelişen olaylar konu alınacak.
Dizide Trabzon’dan gelen komiser Leyla’yı ise Hande Doğandemir canlandırıyor... 

Komiser Leyla'nın aracının plakası ise oldukça dikkat çekici