Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop,GümüşhaneArtvin ile zamanlaArdahan çevrelerinin aralıklı yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor. Yağışlarıngenellikle yağmurArtvin veArdahan çevreleri ileGümüşhane'nin yüksekkesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis hadisesi bekleniyor. 

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU- 

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: 

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (12) 

Ankara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (9) 

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimleri yer yer sisli (16) 

Adana: Az bulutlu ve açık (19) 

Antalya: Az bulutlu ve açık (20) 

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı Yağmurlu (12) 

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu geçecek. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. (-5) 

Van: Parçalı ve az bulutlu geçecek. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. (5) 

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte sis bekleniyor. (14) 

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU- 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak: 

Marmara: Az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor. 

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. 

İÇ Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevrelerinin aralıklı Yağmurlugeçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde, buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren, TrabzonRizeArtvin ile zamanla kıyı kesimleri ile Gümüşhane çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlarınkıyılarda yağmur ve sağanak, Artvin ve Gümüşhane'nin yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

DOĞU Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceğitahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don ile birlikte sis bekleniyor