AK Parti Trabzon il Başkan adayı Metin Kaya, seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor.

İlçelerde yüzde 70’e yakın delegeyle görüştüğünü kaydeden Kaya, bu görüşmelerin olumlu geçtiğini açıkladı.  Başkan Adayı Kaya,  “İlçelerimizinden Tonya, Vakfikebir, Akçaabat, Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Maçka, Yomra, Sürmene, Of ve Çaykara’nın %70’e yakın il delegelerimizle görüşme sağladık. Görüşmeler çok başarılı geçiyor. Görüştüğümüz teşkilatlarımız ve partimizin bel kemiği olan il delegelerimizden bize aşırı samimiyet, teveccüh var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve yolumuza tam gaz devam ediyoruz.

GENEL MERKEZ 18 İLÇEYE SORSUN

Tüm ilçelerdeki görüşmelerimizde il başkanının atama değil, seçim ile gelmesi konusunu konuştuk. Delegelerin görevleri, yöneticileri seçmek olduğunu belirten il delegeleri bizlere bu konudaki düşüncelerini şeffaf bir şekilde iletti. Biz de onların bu düşüncelerini Genel Merkeze aktarıyoruz. 18 ilçeye bir sorun, “atama mı yapalım yoksa seçim mi yapalım?” Bakalım ne cevap alacaksınız. Demokrasi zeminine oturan AK Partimizi bu teşkilatı dinlersek daha uzun ömürlü olmasını sağlarız” ifadelerini kullandı. 

TRABZON’DA YENİLENECEĞİZ, GÜÇLENECEĞİZ

Trabzon’da yenilenme sürecini yaşatacaklarını belirten Başkan adayı Kaya; “AK Parti Türkiye'yi nasıl değiştirdi ve nasıl dönüştürdüyse, parti teşkilatımızda yapacağımız değişimle birlikte, biz de Trabzon’da yenileneceğiz, güçleneceğiz.

TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Unutulmamalıdır ki AK Parti, milletin partisidir. Biz de bu davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstleneceğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız. 

Bu bağlamda partimiz için çalışan ve emek veren tüm teşkilatımıza teşekkür ederiz. 

Kongre sonrası İnşallah yine bir ve beraber olarak bu kutlu davada çalışacağız” diye konuştu.