Yeni yönetim kurulunda ilçe başkanı olarak görevlendirilen Adem Çelik birlikte görev yapacağı arkadaşlarıyla birlikte parti binasında bir basın açıklaması yaptı.

 

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik şunları kaydetti;

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin varlık sebebi sadece Türk Milliyetçiğini temsilden ibaret değildir. Aynı zamanda bu fikriyatı yeniden devlet felsefesi haline getirmektir. MHP'nin bu konudaki muvaffakiyeti her türlü takdirin üstündedir.

MHP kamuoyunda oluşturulmak istenen olgunun aksine emin adımlarına iktidar yürüyüşüne devam etmektedir. Göreve talip olmamın neden; sorumlu bir siyaset anlayışıyla toplumun germek yerine, siz Akçaabatlıların hassasiyetini anlamaya çalışmak toplumun ayrılıkların değil müştereklerini ortaya çıkarmaktır. 

Bu şehir geçmişinde çok sıkıntılar yaşayarak nice tecrübeler edinmiştir. Şehrimizi ayrıştırmaya çalışan fitne tohumları yayan ve halkımızı galeyana getirmeye çalışan karanlık güçler emellerine ulaşamayacak birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecektir. 

Bizler MHP olarak Toplumun hassasiyetlerini dinlemeye ve sessizlerin sesi olmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. 

Akçaabat ilçe yönetimi olarak, kişiler yâda siyasi partiler ile bir kavgamız olmayacak bizim kavgamız Akçaabatlı ve Akçaabat’ta yaşayan herkesin yaşamış olduğu sorunlara çözüm bulmak, layık olduğu yaşam kalitesini arttırmak Akçaabatı modern bir şehir haline getirmektir. 

Sizlerin huzurunda halkımızın her kesimini temsil eden değerli yönetici arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. 

 

Biz ilçe yönetimi olarak Akçaabat ve halkımızın sorunlarının çözümünde başta Akçaabat halkı sivil toplum örgütleri, odalar, dernek ve vakıfların yanında olacağız. Onları da yeni plan ve projelerde yanımıza alarak istişare ederek Akçaabat’a yeni bir vizyon ve yeni bir anlayış  ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

Mücadelemiz Milliyetçi Türkiye’ye Turan'a kadardır!
Mücadelemizde hiçbir engel tanımayacağız.

Yılmayacağız! Yıkılmayacağız!

 

Sözlerime son verirken ; İl Başkanım Nihat Birinci’ye Belediye Meclis üyelerine eski İlçe Başkanları, Ali Akbulut, Ali Mollaosmanoğlu, Ali Kemal Topal, Adnan Ertem, Baki Eyüpoğlu, Adnan Çelik, Hüsnü Sevim, İsmet Kırali Osman Akbulut, Mehmet Kazancı, Serkan Altuntaş, Miraç Çınar ve belde belediye Başkanlarına Ocak Başkanlarına burada bulunana bütün misafirlere ve basın mensuplarına hepinizi yönetim kurulu adına en kalbi duygularımla selamlıyor, saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.