61SAAT HABER SERVİSİ - Sosyal medya hesabından görüşlerini paylaşan Tarım, “Araştırma, sorgulama ve bilgi alma konusunda MHP’nin üzerinde başka bir siyasi hareket yoktur. Bu yönümüzü harekete geçirerek görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızın bizi bilgilendirmeleri sonucunda Trabzon adına umudumuz artmıştır” ifadelerini kullandı. 

NAMUSLU VE DÜZGÜN… 
Tarım, “Cumhur ittifakı kapsamında desteğimizi kayıtsız, şartsız verdiğimiz sayın Murat Zorluoğlu’nun adaleti, liyakatı önemseyen, güven esaslı düzgün ve namuslu insanlarla çalışma arzusunu hayata geçirme gayretlerini görüyoruz ve çok önemsiyoruz. 
Buradan MHP Trabzon İl Başkanlığımız adına söylüyorum ki, sonuna kadar arkasında olacağız. Bu duygularımızda kesinlikle şahsi ve siyasi bir beklentimiz yoktur. Sadece namuslu ve düzgün bir hareketin mensupları olarak, Trabzon’umuzun emin ellere teslim edilmesinin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi. 

LİYAKATSIZLARIN YÜKSELİŞİ
Tarım, sözlerine şu şekilde bitirdi: 
“Geçmişten gelen tahribatın büyük olduğunu da bilenlerdeniz. Biraz sabır, biraz hoşgörü gösterirsek Zorluoğlu farkı yakın gelecekte kendisini gösterecektir. Fazilet sahipleri dururken, liyakatsızların yükselişini görmek istemiyoruz” 
Tarım, bu açıklamasının peşinden ise Zorluoğlu’nun göreve gelmesinin ardından TİSKİ Genel Müdürlüğüne atanan Ali Tekataş’ı makamında ziyaret ettiği fotoğraflarını paylaştığı görüldü.  Tarım, Tekataş ile ilgili yaptığı yorumda, "Trabzon'umuz güzel bir insan kazanmış oldu" ifadelerini kullandı.