61SAAT HABER SERVİSİ - 
“Ben siyasetçiden ziyade, Genel başkanımın duruşunu, ülke meselelerine bakışını, her zaman ülkemizin büyük fotoğrafıyla yorulmasını, Devlet adamlığı modelini kendime ışık kabul etmişimdir” diyerek paylaşımına başlayan Tarım, “Yerelde hiç bir siyasi partinin mensubuylada, yöneticisiylede kavgaya girmem, yüz yüze geldiğimizde yüzümün kızaracağı hiç bir eylemde bulunmam, özellikle AK Partide olsun CHP’de olsun  İYİ Partide olsun çok sevdiğim insanlar mevcuttur. 


Kendi içlerindeki  kavgaların çıkış sebeplerine baktığımızda, benim bakış açım önce devletimin güvenlik meselesiyse, bırakalım İYİ Parti veya CHP’yi FETÖ’cü veya bölücü unsurlarla adı yan yana koyulan şahıs MHP’de olsa, mücadelemi yaparım. 
Yukarlarda kesinlikle problem çoktur, doğrular zaman geçtikçe yerine oturur, içtenlikle söylüyorum ki Trabzonda diğer partilerde siyaset yapan insanların hiç birinin vatan sevgisi benden  az değildir. 

Mesele tespit, analiz ve Türk milletinin köklerine inebilmek meselesidir. Ülkücü hareketin hassasiyetlerini herkesten beklemeyizde, saygıyı herkesten isteriz.

Güzel, iyi ve namuslu insan hangi parti altında olursa olsun, bu zor günlerde hepsine sağlık ve sıhhat diliyorum” ifadelerini kullandı.