MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Trabzon şehrinin yöneticileri ile ilgili yaptığı değerlendirmede olumsuz bir durum gözlemlemediğin belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Trabzon için bir şans olduğunu ifade etti, Vali Ustaoğlu’nun şehrin hoşuna gitmeyen bir şey yapmadığını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in şehirle uyum içinde çalıştığını Emniyet Müdürü Metin Alper’in de işinde gayet başarılı olduğunu ifade etti. 

İşte Tarım’ın Şehri yönetenlerle ilgili açıklamaları. 

VALİ BEYİ SEVİYORUZ 
GENÇ ÇALIŞKAN BİR İSİM 
METİN ALPER MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE İŞİNİ YAPIYOR 
Kentin yönetim kadrosunun uyum içinde olduğunun altını çizen Başkan Tarım, “Şehrin yönetimi dediğinizde Vali bey gelir. Vali beyi biz seviyoruz beğeniyoruz. Şerhin hoşuna gitmeyecek hiç bir tavrını görmedik. Yine Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’in çalışmalarını takip ediyoruz, sevilen çalışkan bir isim. Trabzon onu kabullenmiş durumda. Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Alper bey de mükemmel bir şekilde işini yapıyor. Kentte yönetim anlamında güzel bir uyum var diyebiliriz” dedi.
ZORLUOĞLU BİR ŞANS 
Şu anda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu kentimiz için bir şans. Siz buraya gelirken ayaklarınız çamur olmuştur. Ama bu bir defa olacak. 3 ay 5 ay olacak. Trabzon’un 50 yıllık yer altı şebekeleri değişiyor. İnsanlar kanser oldu. Normalde bir belediye başkanı eğer kendini düşünse, sadece siyasi geleceğini düşünse, sadece bir daha ki seçimleri düşünse bana göre en son yapacağı hamleler bunlardır.
Altyapı çalışmaları görünmeyen şeylerdir. Sayın Murat Zorluoğlu Trabzon’a doğru olan işleri yapma mecburiyetinde hissetti kendini yapıyor, Allah razı olsun.

İLÇE BELEDİYELERİMİZ ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR 
MHP’nin Trabzon’da seçim kazanan belediyeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tarım, “Ben onlarla (Şalpazarı ve Çarşıbaşı Belediye Başkanlarını kast ediyor) beraber il başkanı pozisyonunun da değilim. Ağabey - kardeş pozisyonundayım. İkisi de mükemmel çalışıyor, ikisi de çok takdir ettiğim belediye başkanı…

Sayın Refik Kurukız’ın zaten 3. dönemi. Şalpazarı’na da almadığı hizmet kalmadı. Çarşıbaşı ilçemizde de Mümin Nuhoğlu kardeşimiz var. Ben onla da gurur duyuyorum. Bizim tercihimizle beraber belediye başkanı yapıldı. Ama Mümin başkanımız tuttuğunu koparan, istediğinin peşinde koşan o da ağabeyi olan Refik başkan gibi oraya ne yaptıysa, aynı şeyleri yapmakla mükellef oldu ve bunu başardı.
Bu başarıların yanı sıra şehrimizde Cumhur İttifakı ruhunu yaşatmamıza sebep olanlar da var. MHP’nin milletvekili yoksa bile ittifak olduğumuz AK Parti’nin milletvekilleri, bakanları var…
Ben açık söyleyeyim, hayatımda kimseye yağ çekmem. Ben gördüğümü söylüyorum. AK Parti’nin milletvekilleri, kesinlikle hiç bir ayrım yapmadan kendi belediyelerine yaptıklarından fazlasını, bizim belediyelerimize de yapmışlardır…” ifadelerini kullandı.

Röportajın tamamını okumak ve izlemek için tıklayın

Bekir Sıtkı Tarım, 'AK Parti'nin peşinden gitmedik, onlar geldi'