Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbaknlık döneminde Trabzon’a yaptığı ziyarette AK Parti Çarşıbaşı Gençlik Kolları yönetimi kefen giyerek ‘Kefenimizle geldik, ölümüne seninleyiz’ pankartı açmıştı.

Kefen giyen AK Parti Trabzon Gençlik Kolları üyelerine bir eleştiri de MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’den geldi.

Ancak Akşener’in sözleri AK Parti Çarşıbaşı Gençlik Kolları’nın tepkisine neden oldu.

'DANTELLİ KEFENLİLER BALLI MAAŞLI KADRO ALDI'
Akşener katıldığı bir televizyon programında, ‘Eski başbakan Erdoğanı karşılamaya giden perdeli dantelli kefenliler araştırdım KPSS’den dolambaçlı yollardan ballı maaşlı işe girdiler. Dantelli kefenliler türlü cambazlıklarla kadro alırken Anadolu çocukları işsizlikten uzman çavuş olup Güneydoğu’dan tabutla geliyor” sözlerine üzerine gençlik kolları siyasi ve hukuk işleri başkanı Osman Baş’tan cevap geldi.

'AKŞENER KANITLASIN İSTİFA EDECEĞİZ'
‘Bu 15 arkadaşımızın biri için bi delil, kanıt gösterin Ak Parti' den istifa edeceğiz’ diyen  Baş şu açıklamalara yer verdi;
“Bu 15 arkadaşımızın biri için bi delil, kanıt gösterin Ak Parti' den istifa edeceğiz gösteremeyeceksen bizi o ağzınıza almayın.Siyaset yapacaksanız nasıl siyaset yapılır öğrenin boş konuşmayla bu işler olmuyor. Sizler MHP ye genel başkan adayı olmak için Çarşıbaşı Ak Gençliği ağzınıza almak gibi bir zorunlulukmu var Sinan Oğan, Koray Aydın da aynı işleri yapıyor. Sizin siyasi anlayışınız bu mu ?Ne kadar çaresizsinizki koca Türkiye' de Çarşıbaşı Ak Gençlik ile uğraşıyorsunuz. Vay be MHP ye genel başkan olmayı düşünenlere bakın arkadaşlar. Demek ki biz Çarşıbaşı Ak Gençlik çok büyük işler yapıyoruz ki bunların gece gündüz akıllarından çıkmıyoruz. Sayın Akşener diyeceğim o ki ufkunuz açık olsun, aday olmayı düşünüyorsanız mhp için veya ülkemiz için neler düşünüyorsunuz onun açıklamasını yapın. Son olarak ; Biz Ak Gençler yarının planını yaparken sizler geçmiş te kaldığınızı ispat ediyorsunuz. Bizler sizin geçmişinizi de iyi biliyoruz. Demek ki neymiş Sn Bahçeli yoluna geçmişte kalanlarla devam etmemekle iyi bir karar almış”