Milliyetçi Hareket Partisi’nin uyarılarına dikkat alınmadığını söyleyen Çelenk, geçtiğimiz gün hain saldırılar düzenleyenlerin bulunması gerektiğini vurgulayarak şu açıklamalara yer verdi;

“Son günlerde Türk milleti, maalesef terörün kanlı ve hain yüzü ile sık sık karşılaşmaktadır. Yapılan bu saldırılar toplumsal birlik ve beraberliğimizi hedef almakta, huzur ve güvenliğimiz hainler tarafından yok edilmeye çalışılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partililer olarak bizlerin yapmış olduğu uyarılar AKP hükümeti tarafından sürekli olarak kulak ardı edilmiştir. Zaman; Milliyetçi Hareket Partisi’nin uyarılarında ne kadar da haklı olduğunu maalesef bize göstermiştir. Ülkemizin geleceği, tarihinde hiç olmadığı kadar risk ve tehlike altındadır. Devleti yönetenler; yapılan bu alçakça saldırılara karşı gerekli yürekliliği ortaya koymalı ve bundan sonra olabilecek saldırılara karşı Devletin azametini ve kudretini göstermelidirler. Bu patlama ve saldırıları düzenleyen alçaklar derhal bulunmalı ve gerekli cezalar verilmelidir. 

Türk milletinin evlerinde rahat ve güven içerisinde uyuyabilmesi için; gecesini gündüzüne katıp çalışan güvenlik güçlerimizden şehit olanlara rahmet, yaralılara ALLAH’ tan acil şifalar diliyoruz. Bundan sonraki mücadelelerinde ALLAH yar ve yardımcıları olsun”