Yazılı olarak yapılan açıklamada Murat Gedikli şu ifadelere yer verdi;

MHP 12. Olağan Kurultayını 18.03.2018 Pazar günü Ankara’da gerçekleştirmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli 350 milyonluk yüce Türk Dünyasının Genel Başkanı olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.

Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka temasıyla düzenlenen kurultayımızı izlemek için gelen coşkulu kalabalık altında kurultayımız gerçekleşmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli konuşmalarında vurguladığı gibi ederi 1 dolar olan şerefsizlere verilecek bir karış toprağımız ne de tek bir insanımız vardır. Küresel güçlerin müteşekkil ihtilaf ve ihanet bloku Cumhurunun karşısında tek tek dökülecektirler. 

Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bunu bir daha pekiştirmiştir. Olağan Kurultayımızın ardından artık MHP Ortahisar İlçe Yönetimi olarak, yerel siyasete ağırlık vermeye devam edeceğiz. Ortahisar’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın ayağına gidip haklı davamızı anlatmaya, Milliyetçi Hareket Partisi olmadan kurulacak bir hükümetin ülke yönetiminde faydalı olamayacağını, ülkemizin temel taşının Milliyetçi Hareket Partisinin olduğunu, vatandaşlarımıza anlatamaya devam edeceğiz.

Son söz olarak Sayın Genel Başkanımızın, Liderimizin söylediği gibi “Bekamıza çamur sıçratanın, bağrına mızrak olup saplanacağız.” 

Eğer ki bu haklı mücadelemizden döner isek Gök Girsin Kızıl Çıksın…

Allah(c.c) yar ve yardımcımız olsun.