AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli  ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini makamında misafir etti. Gedikli ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Türk ve İslam coğrafyamızın sıkıntılı süreçlerden geçtiği bu günlerde birlik ve beraberlik göstermek ülkemizin düşmanlarına verdiği en güçlü mesajdır” dedi.  MHP’nin hükümetin aldığı kararların yanında durmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Revi “MHP, özellikle 15 Temmuz sürecinde ülkemizin ne büyük tehdit ile karşı karşıya kaldığını idrak ederek milli bir duruş sergilemiştir.  Böylesine zor günlerde yapılacak ilk eylem milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır” diye konuştu. 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ
MHP’nin ülke menfaatleri noktasında milli bir duruş sergilediğini ifade eden Revi, “MHP ülkemize ve hükümetimize karşı yapılan küresel saldırılar karşısında dik durmuş ve küresel güçlere karşı devletimizin ve hükümetimizin yanında yer almıştır. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve MHP teşkilatlarına teşekkür ediyorum” dedi.  Gedikli ise “Karşılıklı olarak ülke menfaatleri için devletin bekası için geçmişte olduğu gibi bugünde devletimiz ve hükümetin yanındayız. Haydar Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   Ziyarette AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri Şeref Demirci, Osman İsaoğlu ve Kamil Kansız da hazır bulunurken Gedikli’ye ise MHP Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Çakıroğlu, Tuncay Aksoy, Ömer Aydın, Temel Koç ve  Sercan Aslan da eşlik etti.

Gedikli, CHP İl Başkanlığını da ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ve yönetimi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Ziyarette CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, ortak değerlerimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'te sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. MHP'li yöneticilerle Trabzon'un sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.