61SAAT HABER SERVİSİ - Yerel seçimler yaklaştıkça bazı yayın organlarında MHP’nin Ortahisar İlçe Belediye Bakan adayının şu veya bu olması gereken gibi yorumlar yapıldığını ileri süren Gedikli, MHP’nin hiç bir zaman telkinle hareket etmediğini ifade etti. 

Yazılı bir açıklama yapan Gedikli, “Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde, bazı yerel yayın organlarında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ortahisar İlçesi Belediye Başkan adayının şu veya bu olması gerekir gibi hatta ve hatta daha da ileri gidilerek sanki teşkilatın ağzından çıkmış, teklif edilmiş gibi algı operasyonlarında bulunularak kamuoyu önünde Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarına yönlendirebileceğini sananlar, unutmasınlar ki bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zümrenin telkiniyle hareket etmediği gibi bundan sonra da etmeyecektir” ifadelerini kullandı. 

Gedikli,  “Milliyetçi Hareket Partisi gibi büyük bir camiada yöneticilik yapanlar neyin nasıl ve ne zaman olabileceğine karar verebilecek ehliyete ve dava ahlakına sahiptir. Milliyetçi Hareket Partisi, Lider – Teşkilat Doktrin ilkesiyle hareket etmekte ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin emirlerini beklemektedir” şeklinde açıklamasını bitirdi.