61 SAAT HABER SERVİSİ-Berkay Güntekin-MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli 2019 seçimlerinde AK Parti ve MHP’nin ittifak haberleri ile ilgili konuştu.

Gedikli yapmış oldukları ortakların Türkiye’nin bekası için olduğunu söyleyip “Uçurumun kenarındayız. Bizim yaptıklarımız Türkiye’nin bekası içindir. Biz bırakalımda Türkiye uçurumamı düşsün. Bizim amacımız Türkiye’yi müdafaa etmektir” dedi.

Gedikli “Tüm terör örgütleri ülkemize tehdit halindeyken siyaset düşünemeyiz. Siyaset düşünmek davaya ihanet etmektir. Türkiye’yi müdafaa konusunda hangi parti olursa yanında oluruz. Birinci Dünya Savaşının Kuva-i Milliyecileri bugünki ülkücülerdir.” ifadelerini kullandı.

Yıllarca doğrunun yanında olduklarını belirten “MHP’nin kuruluş felsefesi ülkenin menfaatidir. Menfaati için ne gerekirse yapmaya hazırız. Biz yıllara doğru olanı söyledik. Ve bunu söylemeyede devam edeceğiz.” dedi.

Murat Gedikli MHP ve AK Parti’nin Trabzon’da bir seçim ittifakı için bir araya gelmediğini, sürecin uzun olduğunu belirtti.