MHP Merkez İlçe Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Yılmaz’a başarılar diledikten sonra Ziyarette bir konuşma yapan HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Cemal Yıldız,

Öncelikle Afganistan da, bir helikopter kazası sonucu Şehit olan askerlerimize, yine Cudi dağındaki operasyonda Şehit düşen Polisimize Allahtan Rahmet diliyorum.

Mekânları Cennet olsun, geride bıraktıkları aile efradına sabırlar diliyorum. Allah İnişaallah bize böyle acıları bir daha göstermez.

Ancak, yetkililerden de özellikle Afganistan da yaşanan olayı incelemesini ve sonucunu kamuoyu ile paylaşmasını diliyorum.

Biz HAS Parti olarak Partiler arası diyalogu önemsiyoruz.

Bu Diyalogdan maksat Siyasi Partilerimizin Trabzon için düşündükleri nelerdir. Trabzon’daki Ekonomik, Siyasi, Kültürel anlamda neler yapılıyor, eksikler varmıdır. Varsa çözümleri nelerdir.

Bu konulardaki görüşlerimizi Platforma taşımak ve bu platformdan çıkacak sonucu başta sayın valimiz, Belediye Başkanımız olmak üzere kamuoyu ile paylaşmaktır.

Bunun Trabzon’umuza katkı sağlayacağı inancındayım. Unutmayalım ki Demokrasilerin en büyük yardımcısı sivil toplum örgütleridir.

Yeni Anayasanın yapılacak olduğu bu günlerde siyasi partilerin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Yıkıcı üslupların bırakılıp, yapıcı üsluplarla olaylara yaklaşılması lazımdır. Dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek oluşturulan bu diyaloga destek vereceklerini ifade etti.

Meclisteki 4+4+4 olayına da değinen Yılmaz biz alt yapının oluşturulmasından yanayız ayrı düştüğümüz konuları bir platform oluşturulsun orda tartışalım, Milletimize hangisi uygunsa onu yapalım. Terörün artık bu Milleti çok sıktığını beyan eden Yılmaz Terörle ilgili hükümetin daha radikal kararlar alması gerektiğini ifade etti.

Ziyaret sonrası HAS Parti Merkez İlçe Başkanı Cemal Yıldız MHP İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a Bir Anayasa Taslağı Metni ile çiçek sundu.

HAS Partinin Anayasa ile ilgili anketini de dolduran MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri görüşmenin samimi bir hava içinde geçtiğini ifade ettiler.