Aday adayı İbrahim Kul teşkilatları gezerek 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon’da AK Parti doğu ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kul, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlattı.

‘BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE DAHA HIZLI HİZMET’

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sürecinde tüm teşkilatlara büyük görev düştüğünü bu görev ve sorumluluğu kendine çok ağır bir şekilde hissettiğini için AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı olduğunu belirten Kul, ‘’ Bizde koalisyon dönemleri yaşanmadı mı? Yaşandı. Ama neticelerini gördük. Koalisyon dönemlerinde Türkiye hep geri gitti. Ama tek başına bir siyasi partinin iktidar olduğu dönemlerde de tırmanışa geçtik. Fakat koalisyon olunca hemen geri gidiş başladı. Bizimle tek partili iktidar dönemini yakaladık. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için istikrarın devam etmesi gerekiyor. Özellikle başkanlık sistemi ile Türkiye’de hizmetlerin daha hızlı bir şekilde millete ulaşabilecek’’ ifadelerini kullandı.

‘TRABZON’UMUZUN EKSİKLERİNİ ANALİZ EDECEĞİZ’

Trabzon’da milletvekili sayısı olarak 6-0’ın tutması için aday olsa da olmasa da var gücüyle çalışacağını belirten Kul, ‘’Yarışta olan tüm aday adayı arkadaşlara başarılar dilerim. Burada hepimizin görevi ülkemizin refahını sağlamak ardından şehrimize hizmet etmektedir. Trabzon’umuzun eksiklerini ilçelerimizin ihtiyaçlarını araştırmalar, istişareler ve titiz incelemelerle değerlendirmelerini yapacağız. Şehrimiz için en yararlı projeleri ve bu projelerinin takibini yapacağız’’ dedi.

İbrahim Kul, ilçe teşkilatlarındaki partilileri dinleyerek ilçelerin sorunları ve istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.