Yomra halk pazarındaki esnaflarla tek tek sohbet eden Ayvazoğlu sonrasında Arsin’de iki ayrı evde sandık bazlı ev toplantısı yaparak kadınlarla buluştu. Yomra ve Arsin’deki programların ardından Maçka’da geniş katılımlı bir ev toplantısı gerçekleştiren Ayvazoğlu burada 24 Haziran’daki seçimlerin önemini detaylıca anlatıp katılımcıların sorularını cevaplandırdı. İftarı Ortahisar’da AK Parti’de görev almış kadınlarla birlikte yapan Ayvazoğlu’na ilgi ve destek görülmeye değerdi. İftara katılanlarla tek tek selamlaşan Ayvazoğlu bu birlik ve beraberliği pekiştiren buluşmayı düşündüğü için de takdir edildi.

BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİK

Kadınlarla buluşmada önemli açıklamalar yapan Ayvazoğlu, “Böyle bir organizasyon hep aklımızda idi. Çok yoğun bir süreçten geçtik ve bu güzel buluşmayı hep ertelemek durumunda kaldık. Milletvekili Adayı olarak huzurunuzdayım fakat bugünlere kadar kolay gelmedik. Ben de sizler gibi partimizin kuruluşundan beri bu davaya hizmet etmekteyim ve o yüzden sizi çok yakından tanıyorum. Birlikteliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek için böyle bir program düşündük. Davetimize icabet ettiğiniz için de her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Saflarımızı sıklaştırmak ve her şeyden önce bir ekip olma adına böyle organizasyonlar çok önemli, yine hep birlikte başaracağız ve birlikte kazanacağız” dedi. 

SEVGİYLE YOLA DEVAM

 Sevgi ve muhabbetle yollarına devam edeceklerini ifade eden Ayvazoğlu, “Birbirimizi unutmadan, onun bunun dediğine aldırış etmeden yolumuza devam edeceğiz. Kadınlarımızın AK Parti’nin kuruluşundaki emeği yadsınamaz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi kadınsız bir siyaset düşünülemez ve kadınların sorunları çözülmeden ülkenin sorunları çözülemez.  Partimiz kurulduğundan beri Kadın Kollarımıza verilen önemi de söylem ve eylemlerin de görüyoruz. Ne mutlu bize ki böyle bir liderin arkasında siyaset yapıyoruz. 16 yıllık AK Parti’nin siyasi tarihinde her birinizin emeği var, her birinizde Allah razı olsun. Biz kocaman bir aileyiz ve başarı ekip işidir. Zaferler tek başına kazanılmaz ekipçe kazanılır, desteğiniz ve çalışmanız çok önemli. İyi ki varsınız.” diye konuştu.