AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Trabzon Şubesi yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Mustafa Güney ve yönetim kurulu üyelerinden derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yapıla toplantıda ülkedeki ekonomik ve siyasi gelişmeleri anlatan Cora “Bu yıl yapılacak kamu yatırımları ve teşviklerle ilgili bilgilendirmede bulunduk. Türkiye, yerli ve milli teknoloji hamlesi, nitelikli insan kaynağı, gelişmiş sanayi altyapısı ve yenilikçi ARGE çalışmaları ile her sorunu aşacak bir potansiyele, tecrübeye sahiptir” dedi.

İÇMİMARLARA DESTEK
Milletvekili Cora ayrıca Türkiye İç Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Oda Başkanı İçmimar Sn. Muhittin İnce ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Cora mesleki sorunlarına dair kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Cora, “Gerek istihdam alanındaki engellerin kaldırılması, gerekse mesleki faaliyet ve çalışma alanlarının netleştirilmesi için yasal düzenlemelere ihtiyaç vardır. Bu sorunların çözümüne dair yapılacak çalışmalarda kendilerine her türlü desteği vereceğimizi ifade ettik.

Polislere moral verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, önceki gece Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nın içinde bulunan Meydan Çevik Kuvvet Bekleme Noktası’nda nöbet tutan polisleri ziyaret etti. Polislerle sohbet eden Cora, “Meydan Çevik Kuvvet bekleme noktasında gece nöbetindeki polis kardeşlerimizi ziyaret ettik. Şehrimizin güvenliğini sağlayan, gece gündüz demeden vatanı için nöbet tutan kardeşlerimiz ile sohbet ettik. Allah onlara güç kuvvet versin. Ayaklarına taşa değdirmesin” dedi