Mobilyacı İşadamları Derneği Başkanı Alper Bektaş, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu tebrik ederek başarılar diledi.
Bektaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Külliye'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile  Başbakan Binali Yıldırım arasında gerçekleşen görüşme sonrası, Trabzon’umuzun gururu olan sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun, İçişleri Bakanlığı görevine getirildiği açıklandı. 

KARARLI ADIMLAR ATILACAKTIR
Devletin zirvesinde gerçekleşen bu isabetli karar, hem Trabzon hem de Türkiye adına çok önemlidir. Vatan sevdalısı olan sayın Bakanımız bu görevin de üstesinden başarıyla gelecektir. İnanıyoruz ki ülkemize musallat olan FETÖ, PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı daha etkin cesur ve kararlı adımlar atılacaktır.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
15 Temmuz gecesi beraberindeki vatandaşlarımızla birlikte TRT binasına giderek orayı darbeci askerlerden kurtaran ve göğsümüzü kabartan bakanımızı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun…”
Yönetim kurulu Başkan'ı Alper bektas yöneticileri ve üyeleri adına yaptığı açıklamada Soylu'nun Türkiye için büyük şans olduğunu ifade etti