Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD), geleneksel  olarak düzenlediği Ramazan iftar programını Cephanelik Restaurant'ta gerçekleştirdi.

İftar yemeğine; Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, MÜSİAD Başkanı Aydın Birincioğlu, spor, siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Program sonrası davetlilere teşekkür etmek için kürsüye çıkan MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Şansal Aydoğdu'ya mobilyacılara TKDK tarafından sağlanan 5 Milyonluk destekten dolayı özellikle teşekkür ederek şunları kaydetti: "Ramazan ayında sizlerle birlikte olmanın mutlulu içerisindeyiz. Birlik olmak, birlikte kazanmak ve büyükmek. Önce ülkeni sonra şehrini ve daha sonra aileni düşünmek. Önce ülke sonra ben demek. Önemli olan bunu başarmak. Bir düşünürün ifadesiyle; 'Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemektir. Birlikte çalışmak başarıdır.' MOBİAD ailesi olarak, bizlerde bu ilkeler ışığında yürümeye çalışacağız. Yolumuzdan geri dönmeyeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum"