Trabzon Vosvosçular Dayanışma Derneği (Travos) ve Trabzon Garage adlı iki topluluk sosyal paylaşım sitesi üzerinden organize olarak Türk bayraklarıyla donattıkları arabaları ile, Afyonkarahisar’da meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Er Onur Fikret Dülger’in taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Kısa bir süre şehit amcası ile görüşen ekip konvoy halinde şehit evinden ayrıldılar.

Ziyareti organize edenlerden biri olan Travos ekibi başkanı Ali Kuyumcu, “Bugüne kadar yollarda hiç bu kadar sessiz ilerlemedik. En acı ve en zorlu yolumuz şehidimizin evine başsağlığına geldiğimiz bu yoldu. Allah ailesine ve yakınlarına sabırlık versin” dedi.



GATA'DA GERĞİN BEKLEYİŞ
Bu arada şehidimizin DNA tahlili ile kimliğinin tespit çalışmaları ise devam ediyor. Dülger ailesine yakın kaynaklardan 61saat.com'un edindiği bilgiye göre şu ana kadar GATA'dan şehit ailelerine kimliklerle ilgili bir bilgi gelmedi. GATA misafirhanesinde konaklayan Dülger ailesi ve yakınlarının bekleyişi devam ederken birçok aile dostu ve Ankara'daki siyasiler de Dülger Ailesini yanlız bırakmıyor. Konu ile ilgili olarak gelişmeleri 61saat.com anında okurlarına iletüecek