Pegasus Havayolları'nın Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan ve mucize eseri denize metreler kala durabilen uçağının kabin amirinin ilginç bir hikayesi ortaya çıktı.
Ankara-Trabzon uçuşunu gerçekleştiren PC8622 sefer sayılı uçak, geçtiğimiz Cumartesi akşamı pistten çıkmıştı. Denize sadece metreler kala durabilen uçağın kabin amiri tahliye sırasındaki sakin ve kendinden emin yönlendirmeleriyle taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. 
Facianın eşiğinden dönen uçaktaki yolcuların güvenli bir şekilde uçaktan tahliyesini sağlamak için sık sık anonslar yapan kabin amirinin Pegasus Havayolları'nda yaklaşık 10 yıldır görev yaptığı öğrenildi.
AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, Hürol Herkesecan adlı tecrübeli kabin amirinin aynı zamanda müzisyen olduğu ve kazadan yalnızca 1 gün önce Avrupa Müzik etiketiyle bir albüm çıkardığı öğrenildi. Herkesecan'ın 12 Ocak 2018 tarihinde piyasaya çıkan albümünün adı ise "Dönüşü Yok".
Uzun yıllardır Pegasus bünyesinde çalışan Hürol Herkesecan, geçtiğimiz yıllarda Pegasus'un bir yeni yıl etkinliğinde de "Uçalım mı?" adlı şarkısını seslendirmişti.
İşte Hürol Herkesecan'ın yaptığı anonslarla tahliye sırasında yaşanan o görüntüler:




Hürol Herkesecan - Uçalım mı?