Trabzon’un Araklı İlçesi’nde olay önceki gün 14.00 da ilçenin Yolgören Mahallesi’nde bulunan Yılmaz Çebi İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre okulda Okul Öncesi Öğretmeni olan Gülşen E. ile Müzik öğretmeni Harran G. Ç., arasında okul müdürü odasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma yaşandı. Tartışmaya başlayan iki öğretmen arasında daha sonra kavga çıktı.

İddiaya göre Müzik Öğretmeni Harran G. Ç. arbede esnasında eline aldığı cam kolonya şişesini Gülşen E.’ye attı. Odadan gelen sesler üzerine odaya giden kavgayı gören diğer öğretmenler iki kadın öğretmeni ayırarak sakinleştirmeye çalıştı. Olayın ardından başından yaralanan okul öncesi öğretmeni Gülşen E. darp raporu alarak ilçe polis karakoluna gidip, kendisine hakaret ettiği ve saldırarak darp ettiği iddiasıyla müzik öğretmeni Harran G.Ç hakkında şikayetçi oldu.

Şikayet sonrası Araklı İlçe Cumhuriyet Savcılığı tarafların ifadesi alarak serbest bıraktı. Gülşen E. ifadesinde saldırıya ve hakarete uğradığını belirterek cam şişenin meslektaşı Harran G.Ç. tarafından başına fırlatıldığını ileri sürdü.

Harran G.Ç ise ifadesinde üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, kendisine küfür edildiğini iddia etti.

Yaşanan kavga sonrası her iki öğretmenin de okulda görevlerine devam ederken, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da idari soruşturmanın başlatılacağı öğrenildi.