Emniyet Müdürü Feridun Boz, il genel meclisinde müdürlüğünün bir yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Boz, Trabzon’un en güvenli iller arasında olmasındaki en büyük payın Trabzon halkında olduğunu belirtirken Trabzon’un bir önemli özelliğinde de bahsetti..
155’E EN DOĞRU İHBAR TRABZON’DAN GELİYOR
Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Türkiye genelinde 155’e en doğru ihbarın Trabzon’dan geldiğini belirterek “Bu şehir hassasiyetidir. Bize özellikle mahallelerde olay yerine gitmede ev kadınlarının yol gösterici olmalarındaki hassasiyet övgüye değerdir”dedi
GÖZÜM ARKADA DEĞİL
Boz, yerine gelecek emniyet müdürünün de kendisi gibi şeffaf halka yakın ve Trabzon gerçeklerini çok iyi bilen bir polis şefi olduğunu vurgularken özellikle il genel meclisinin MOBES projesine gösterdiği büyük desteğin olayların çözümünde kendilerine büyük bir katkı sağladığını da belirtti.
TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDEYİZ
Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, şahsa karşı suçlarda faillerin yakalanmasında % 99,5’lik bir başarı yakaladıklarını, mala karşıda ise bu oranın ise %74 olduğunu ifade etti. Boz, tüm ortalamanın ise %93’e vurduğunu da söyledi.
DUYGULU ANLAR
 Meclis Başkanı Haydar Revi, Boz’un Trabzon ile ilgili fedakarlıklarını hiç unutmayacaklarını da belirtti…
Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz’un il genel meclisindeki brifinginde en duygulu onlar ise meclis üyelerinin Boz’a yönelttiği sorularda yaşandı. Bağımsız meclis üyesi Azmi Köroğlu, HAS Parti meclis üyesi Mehmet Aydın, MHP meclis üyesi Halil Kul ile Ak Parti grup başkanı Uğur Aydın’ın Boz ile ilgili övgül dolu sözlerine kürsüde bulunan Boz duygulandı ve göz yaşlarını tutamadı. Bir müddet göz yaşları ile meclis üyelerinin sorularını cevaplandıran Boz, mecliste uzunca alkışlandı.