Müge Anlı programında çözülmeye çalışılan Pınar Kaynak cinayeti son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından son zamanlarda yoğun olarak takip ediliyor. Atv ekranlarının reyting rekortmeni programına son günlerde çok konuşulan Pınar Kaynak cinayetinin perde arkasında 24 yaşındaki genç kadının 2.5 yıl önce Trabzon'da vahşice katledilmesi ile cesedinin üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda tam 5 ayrı kişiye ait sperm örneğinin tespit edilmiş ve genç kadının kafasının taşla ezildiği rapordaki kan donduran detaylar arasındaki yerini almıştı. Talihsiz kadının ölümü tüm Türkiye'de gündem haline gelirken Atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ve ekibi ise olayın perde arkasını araştırmaya başladı. İşte Müge Anlı'daki Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili yaşanan tüm son dakika gelişmeleri ve detaylar…

MÜGE ANLI CİNAYETİN PERDE ARKASINI ARAŞTIRIYOR! PINAR KAYNAK'IN KATİLİ KİM?

Atv ekranlarının en çok izlenen programları arasında yerini alan Müge Anlı canlı yayın programında son günlerde üzerinde durulan cinayet tüm stüdyonun kanını donduran gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte yaşanan vahşetle ilgili tüm detaylar…

"ARABAYA ZORLA BİNDİRİRLERKEN GÖRDÜM"

Müge Anlı canlı yayın programına bağlanan izleyici "O gece bir kızı Maçka yolu üzerinde bir arabaya zorla bindirirlerken gördüm. Ama ben aile hesaplaşmasıdır diye karışmadım." dedi. İsmini vermek istemeyen izleyici ile şüphelilerin ifadelerinin benzer olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu telefon bağlantısının ardından Müge Anlı canlı yayınına Pınar'ın arkadaşı Çağla Hanım bağlandı. Anlattıkları ise stüdyodakilerin adeta kanını dondurdu.

Çağla Hanım, "Pınar bana annesinin Tuncay isimli arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini ve erkeklere bu sebepten nefret duyduğunu söylemişti." dedi. Çağla Hanım'ın bu sözleri üzerine Pınar'ın babası ve amcası ile anne İrfan Hanım arasında tartışma çıkmasına neden oldu.

Müge Anlı canlı yayından gelen son dakika gelişmeleri izleyenlerin kanını dondurmaya devam ediyor. Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili her geçen dakika yeni gelişmelerin ortaya çıktığı programda önceki gün görgü tanığı olduğunu iddia eden kadının ortaya attığı iddialar tüm Türkiye'yi adeta şaşkına çevirdi.

Bundan tam 2,5 yıl önce tecavüze uğradığı tespit edilen ve başı taşla ezilerek vahşice öldürülen genç kadının arkadaşının geçtiğimiz bölümde Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili ortaya attığı iddiaların perde arkası araştırılmaya devam ediyor. Ayrıca genç kadının ölümü ile ilgili önceki gün gerçekleştirilen duruşmanın ertelenmesi durumu da izleyiciler ile paylaşıldı. Müge Anlı canlı yayında bugün neler yaşandı? İşte Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili ayrıntılar…

PINAR KAYMAZ'IN ANNESİ AĞLAYARAK ANLATMIŞTI!

Trabzon'a geri dönen Pınar'ın annesi İrfan Hanım'a canlı bağlanıldı. İrfan Hanım;

"Ben dünden beri düşünüyorum Müge Hanım, ama taşları hiç oturtamıyorum. Bayan dedi ki kızın senin sevgilin tarafından tecavüze uğramış... Aklım mantığım almıyor beni öyle bir şey olabilir mi? Hadi öyle bir şey oldu Pınar neden benimle konuşmadı? İnanın ben şoklardayım. İnsanlar ben caniyim, katilim ben yaptırmışım gibi suçluyorlar. Ben ne olursa olsun bir anneyim böyle bir şey olabilir mi Müge Hanım? Ben bilsem kızıma bile bile böyle şeyler yapar mıyım?"

ŞÜPHELİ ARIN VE NURİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Müge Anlı programında Pınar Kaynak cinayetinin Trabzon'daki davasının ilk duruşmasından çıkan kararı açıkladı. Pınar Kaynak'ı kim öldürdü? sorusunun cevabını arayan Müge Anlı ve ekibi, Pınar Kaynak'ın avukatları Arın ve Nuri'nin tutuklanması talebinde bulunmuşlardı. Trabzon'daki duruşmada Pınar Kaynak'ın cinayetinin şüphelileri olarak gözaltına alınan Arın ve Nuri'nin tutuklanması isteği reddedildi.