“ASIL OLAN MİLLETTİR, MİLLETE HİZMETTİR”

Tüm teşkilatın ve toplumun herkesimin den büyük destek gören AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta Trabzon’un doğu ilçelerinden Köprübaşı, Sürmene, Araklı, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı ve Of ‘ta AK Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlk ziyaretini Of ilçesine gerçekleştiren Muhammet Balta “Biz bu partinin tabanından geliyoruz ve bizim hayatımızda mücadele alanımızda biz şunu öğrendik asıl olan millettir, millete hizmettir ve yaptığımız işi de asıl olan milletir düsturu ile uğraşırken, millete hizmet amacıyla yaptık.  Her bakımdan 7 Haziran seçimi tarihi bir seçim olacaktır.  AK Parti’nin ilçelerinde, kadrolarında, teşkilatlarında görülür bir enerji var. Bu sefer Türkiye’nin yeniden inşaa edildiğini düşünerek oy kullanmak lazım. Çünkü siz çok değerli teşkilat mensuplarımızla Trabzon kadroları olarak Yeni Türkiye” inşasında aktif rol oynayacağız. Bu anlamda Yeni Türkiye yolunda Trabzon’un önemi ve desteği çok önemlidir” dedi. 

“SİYASİ VE BÜROKRATİK TECRÜBELERİMİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRMEK EN BÜYÜK ARZUMDUR”

Muhammet Balta sözleri şöyle sürdürdü: “Trabzon’umuzun ilçelerinden, köylerine ve mahallelerine kadar her bölgesini karış karış gezmiş, her bölgenin insanlarının sorunlarını yakinen bilen bir kardeşiniz olarak Trabzon’da bu göreve talip olduk. Biz Trabzon’a sevdalıyız. Bunu ısrarla vurguluyorum. Trabzon’un tüm ilçelerinin sorunlarını ve çözüm noktalarını bildiğimiz gibi Trabzon adına kazanımlar sağlayabileceğimize inandığımız için yola çıktık. Trabzon’daki çalışmalarımızı bundan önce teşkilatlarımızla birlikte sürdürdük, bundan sonra da birlikte çalışarak Trabzon’umuzu Yeni Türkiye’nin vizyonu doğrultusunda daha da ileriye götüreceğiz. Siyasi ve bürokratik tecrübelerimi sizlerle beraber hizmete dönüştürmek en büyük arzumdur. Sizlerin desteğiyle çıktığımız bu yolda bu görev bize nasip olursa partimizin lideri olan değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, değerli Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun 2023 ve 2071 vizyonunda yer alarak ülkemize, milletimize ve şehrimize hizmet etmek yegâne önceliğimiz olacaktır. Bütün enerjimizi, bütün emeğimizi, bütün mesaimizi ilçelerimiz adına, Trabzon adına, ülkemiz adına ve milletimiz adına harcayacağımızı tekrar ediyorum.  Trabzon’umuzun sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten anlayışımızı hangi görev verilirse verilsin yerine getirmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışacağız. 

Daha sonra Araklı, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı ve Köprübaşın ‘da AK Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Muhammet Balta, ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelerek teşkilat mensuplarıyla görüş alış verişinde bulundu.