61SAAT HABER SERVİSİ - CHP’de Muharrem İnce’nin yeni parti kuracağı iddialarına, Trabzon’dan da CHP’lilerden sert tepkiler gelmeye devam ediyor. 
Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, İnce ilgili sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu. 
İnce’yi, “egon tavan yapmış” olarak  tanımlayan Zorlu, “Sn Muharrem İnce belliki Cumhurbaşkanlığı adaylığındaki  yüksek egon tavan yapmış artık 2. adam olmak sana yetmez.Dikkate alınmak istiyorsun . Buraya kadar anlaşılabilirsin  Fakat anlamak istemediğin  artık sevilmiyorsun  ve bir takım partiden uzaklaşan arkadaşların dolmuşuna geliyorsun” ifadelerini kullandı. 

İnce’nin başarılı olamayacağını kaydeden Zorlu, “Başarılı olamayacağın aşikarda  cumhuriyet beklentimize zarar vereceksin. Gel bu fantezini ilk cumhurbaşkanlığı seçiminden sonraya ertele ,sonrasında zaten kaybedersek ülkeyi zor günler bekliyor. Hesaplaşmanı o zaman yap . Eğer  simdi yapmakta kararlı isen seni cumhur ittifakına destekle suçlayacaklar ve öylede yaptığın kanısındayım. Alacağın %2 oyun sana faydası olmayacak da şeriat hayalleri kuranlara olacağı malum  Gel ertele bu sevdanı…” diyerek paylaşımını bitirdi.