61SAAT HABER SERVİSİ - Yaklaşık 3 saat süren toplantıda AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de katılımlarından ötürü Zorluoğlu’na teşekkür ederek parti faaliyetleri hakkında bilgi verdi, vatandaştan ve teşkilattan gelen yerel yönetimle ilgili öneri şikayet ve bir takım konuları Zorluoğlu’na iletti. 

ŞEHRİMİZE HİZMET İÇİN
Başkan Zorluoğlu AK Parti’nin çok büyük bir teşkilat olduğunu çok disiplinli bir şekilde halkla uyum içinde çalışarak bugünkü konumuna girdiğini belirtti. Trabzon’da Büyükşehir belediye başkanı seçildiği günden bu yana gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Zorluğu belediye faaliyetleri hakkında yönetim kuruluna bilgiler verdi.

Alışma süreci döneminde yaşanan bazı konulara da değinen Zorluoğlu, ‘Artık alıştık diyebiliriz  . Trabzon hizmetlerin en iyisine layık olan bir şehir. Biz de partimizde teşkilatlarımızda milletimizle elele vererek bu şehre en güzel hizmeti yapmanın gayreti içinde olacağız. Bu manada sizlere kapımız sonuna kadar açık Trabzon’a hizmet noktasında her zaman belediyemiz teşkilatlarımızda istişare halinde olacağız’ ifadelerini kullandı. Zorluoğlu toplantının sonuna kadar toplam 3 saat yönetim kurulu ile birlikte kaldı.