Trabzon düşmanı ‘Ensonhaber’ internet sitesi yine, Trabzon’u karıştırmak için elinden gelen her noktayı kullanıyor. Bu kez odak noktaları ise İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen, “Şehit oğlunun hasretini balmumu heykeli ile gidermeye çalışıyor” haberi oldu. Ancak Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından video paylaşarak, ‘Şehit annesinin ricası benim için emirdir’ diyerek gönderme yaptı.

KİMSENİN BİR BİRİNİ SUÇLADIĞI YOK

Bu haberi, sanki ‘Trabzon’da kurumlar bir birine girmiş, herkes birbirini suçluyor şeklinde, “Valilik Belediyeyi, Belediye Valiliği Suçluyor” başlığı ile veren Ensonhaber internet sitesi, ancak ne hikmetse buna dair bir emareyi haberin içeriğinde vermemesi dikkat çekti. 

MURAT ZORLUOĞLU’NDAN KAPAK 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medyadan ‘Şehit annesinin ricası benim için emirdir’ başlıklı video paylaşımında şehit annesinin memnuniyetini dile getiren paylaşımda bulundu.

 

Haberinde sadece Trabzon Valiliğinin yaptığı, “"Trabzon/Düzköylü şehidimiz, Uzman Çavuş Bahattin Baştan ile ilgili olarak bugün (10.03.2020) bazı basın yayın organlarında 'Şehit annesine oğlunun heykelini hediye ettiler' başlıklı haberdeki beyanların aksine; valiliğimiz tarafından şehidimizin balmumu heykelinin yaptırılması ve aileye gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, acılı şehit ailelerimize sabır dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklamasını kullanan site, art niyetli tutumunu bir kez daha gözler önüne serdi.