28 Ocak’ta gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Ali Kaan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a gerçekleştirdi. 

MÜSİAD üyelerini makamında ağırlayan Vali Yavuz, MÜSİAD’ın yeni yönetimine başarılar dileyerek ‘Ülkemizin ve ilimizin daha güçlü olması, sorunlarının daha hızlı çözülmesi güçlü sivil toplum kuruluşları ile mümkündür. Bu manada MÜSİAD’da gerek Türkiye gerek yurt dışı yapılanmaları ile iş sektörünün önemli STK’ları arasında yerini almıştır. MÜSİAD Trabzon’da bugüne kadar önemli görevler üstlenmiş, önemli sorumluluklar almıştır. Ali Kaan Başkanlığı’ndaki yeni yönetiminde hizmet bayrağını daya yukarlara taşımak adına aynı hassasiyeti göstereceklerinden şüphem yoktur. Kendilerine başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı. 

YAVUZ TRABZON İÇİN BİR ŞANS
MÜSİAD heyeti adına konuşan Başkan Ali Kaan’da kendilerini makamında ağırlayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a teşekkür ederek ‘Sayın valimiz ilimizde göreve geldiği günden bu yana ciddi özverili ve tam koordinasyonlu çalışmaları ile her kesimin ve bizlerinde taktirini kazanmıştır. 
Bürokrasideki hantallığa her zaman dikkat çekerek kamunun daha pratik ve hızlı çalışması yönündeki söylemleri çok yerinde tespitlerdir. Başarılı çalışmalarını memnuniyetle takip ettiğimiz Sayın Valimiz Yücel Yavuz’a gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette ülkemizin gelişip kalkınması adına biz STK’lara düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazır olduğumuzu, her zaman devletimizin yanında olduğumuzu kendilerine ilettik. Birlikte daha güçle bir Trabzon ve Türkiye için işbirliğine her zaman açık olduğumuzu ifade ettik. Kendileri de bizlere her zaman her konuda devletin çıkarları doğrultusunda destek olacağını ifade etti’ şeklinde konuştu. 

Program ziyaret anısına çekilen fotoğrafla ile sona erdi.