Trabzon Jandarma alay komutanlığı emrinde bulunan ve il de yapılan uyuşturucu operasyonlarının baş kahramanı olan narkotik köpeği "çirkin" önceki gün uyuşturuculara yönelik yapılan operasyon sırasında 5. Kattan düşerek can verdi

Trabzon il jandarma Alay komutanlığına bağılı ekipler ile Emniyet müdürlüğü ekipleri önceki gün Araklı ilçesinde Uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon yaptı. Operasyona uyuşturucuya karşı duyarlı olarak yetiştirilen norkotik köpeği "çirkin" de katıldı. Yapılan baskında bir apartmanın teras katına çıkarak uyuşturucu arıyan ekiplerle birlikte hareket eden narkotik köpeği, aramalar sırasında dengesini kaybederek 5. Kattan aşağı düştü.

UYUŞTURUCULARIN KORKULU RÜYASIYDI
Beton zemine düşerek olay yerinde can veren narkotik köpeğinin ölümü emniyet ekipleri ile askerlerin üzülmesine neden oldu.

 Yaklaşık 5 yıldan beri Trabzon jandarma Alay komutanlığı emrinde bulunan ,bugüne kadar çok sayıda uyuşturucu operasyonlarına katılan Narkotik köpeği Çirkin, özellikle ev , iş veri ile araçlardaki zula tabir edilen yerlerde uyuşturucuyu bulup çıkartmasıyla ünlenmişti.