61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da 8 yıl önce öldürülen Nazmiye Çam cinayetinde karar çıktı. Mahkeme kayınpeder Ali Yaşar ile eşi Hasan Şükrü Çam’a müebbet Ahmet Çam’a ise 20 yıl hapis cezası verdi. Kararın ardından öldürülen Nazmiye Çam’ın babası Turan Güner,  “Adalet yerini buldu” dedi.
Canlı yayında Müge Anlı’nın programına bağlanan baba Güner, “Adalet yerini buldu. Müge hanım bizi içimiz çok rahattır. Hiç olmazsa evladımızın katilleri bulundu. Kanı yerde kalmadı. Çok memnunuz. Dünyada yeni bir hayata başlamış gibiyiz.
 
8 seneden beri bekliyoruz. Benim evladımın katilleri Çam ailesi. Ben Çam ailesinin hepsinin içeri alınmasını istiyordum ama 3 tanesi alındı. Biz bundan memnunuz. Çok mutluyuz. Türkiye Cumhuriyeti Savcı ve Hakimlerinden Allah razı olsun.
 
Torunları biz onları görmek isteriz ama başka bir şey deme şeyimiz yok. Onların yarısı Çam ailesinden. Çam ailesinin ne olduğu ortada. Biz bunları başka türlü yanaşamam. Kendi yanıma alıyım dersem olmaz.
 
Salı gününden beri çok rahatım. Sanki dünyaya yeni hayat başlamış gibiyim. Katiller bunlar, bunlar cezasını buldu. Bu bize yeter. Bizim evladımız mezarda yatıyor” dedi.