Karadeniz Edebiyat Buluşmaları'nın 15.konuğu yazar Neslihan Önderoğlu olacak.

Ada Dergisinin birkaç yıldır sürdürdüğü Karadeniz Edebiyat Buluşmaları aralarında Ayşe Sarısayın, Mehmet Yaşın, Yavuz Ekinci, Güray Süngü, Betül Tarıman, Nihan Kaya gibi  yazarların Trabzon'da okurlarla bir araya gelmesine olanak sağladı.

Moderatörlüğünü Serkan Türk'ün yapacağı söyleşi 5 Kasım Cumartesi günü saat 14:00'te yazar Neslihan Önderoğlu'nun katılımıyla Ruhi Türkyılmaz Sanatevinde gerçekleştirilecek. Programa Ada dergisinin yanı sıra Trabzon Halkevi ve Ra Kitabevi'de destek veriyor. 

Çağdaş edebiyatımızın öyküleriyle dikkati çeken yazarlarından Neslihan Önderoğlu, gençlik edebiyatındaki verimini güçlendiriyor. Son dört yılda, beş kitap ve üç seçkiye imza atan, dergi editörlüğü de yapan üretken yazar, 2012’de yayımlanan ilk öykü kitabı İçeri Girmez Miydiniz? ile 2013 Haldun Taner Öykü Ödülü’ne değer görüldü. Aynı yıl, Mevsim Normalleri adlı ikinci öykü kitabı okurla buluşan Önderoğlu, 2015’te rafa çıkan Filler ve Balıklar adlı öykü kitabıyla öykücülükte ne denli ustalaştığını kanıtladı. Söyleşi sonunda okurları için kitaplarını imzalayacak yazarın bu keyifli söyleşisi kaçmaz!