61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonspor’da bir dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapan iş adamı Nevzat Aydın Trabzon’a yatırım yaptı.

Banabi isimli online market servisini kuran iş adamı Aydın,  Büyükşehirlerin ardından Trabzon’da da hizmet vermeye başladı. 

Trabzon’un en işlek yerlerinden olan Kalkınma’ya bir yer açan Aydın “Sonunda oldu. Banabi Trabzon’da Kalkınma’da açıldı.” İfadelerini kullandı. 

20 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPTI

Fırsat gördükleri alanlarda hemen atılımlar yaptıklarını belirten Aydın, “Banabi bunlardan biri oldu. 20 milyon dolar civarında bir yatırım gerçekleştirdik. Aklımıza yatan başka yeni modeller olduğunda onları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YEMEK SİPARİŞİNİN ÖTESİNE GEÇİYOR

BANABİ’ye ilk adımını 2 yıl önce ‘Vale’ servisiyle attıklarını söyleyen Aydın, “Daha önce lojistik ve perakendeye hiç girmemiştik. Vale ile 2 yıl önce paket servisi olmayan restoranlardan gidip yemeği alıp teslim etmeye başladık. Bu bizim için lojistiğe ilk attığımız adımdı. Oradaki tecrübemizle bundan sonra artık insanların en ciddi temel ihtiyaçlarından biri olan yemeğin ötesinde market alışverişine de girme kararı verdik. Burada rakiplerimiz var. Getir var. Bu sektörün kurucusu diyebilirim. Benzer, ancak daha iyi yapmamız gerekenler vardı. Biz de bunu yaptık. Çıtayı yükseğe koyduk” dedi. (Hurriyet)