AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Araklı'da yol  açılışına katıldı. Seçim çalışmaları çerçevesinde Araklı'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tosun, Araklı Dul Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yolun açılışında "yol önemli bir medeniyet göstergesidir" dedi. 

AK Parti döneminde her alanda olduğu gibi ulaşımda da önemli yatırımların yapıldığını kaydeden Tosun, "Trabzon'a ulaşım alanında önemli kazanımlar sağlandı. Kanuni Bulvarı'nın yapımı devam ediyor. Trabzon-Maçka yolunda önemli bir mesafe alındı. 13 km ile Türkiye'nin ikinci büyük tüneli Zigana'ya yapılıyor. Ülke geneline yayılan bölünmüş yol seferberliğinden Trabzon da yararlandı. Trabzon’a 2002 yılına kadar 73 kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002-2015 yılları arasında 3 kat artırarak Trabzon’un toplam bölünmüş yol mesafesini 187,5 kilometreye çıkardık. Trabzon’un yol ağını genişletirken ulaşımda güvenlik ve kolaylık amacıyla altyapı ve iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ettik" dedi. 

7 Haziran seçimlerinin önemine de vurgu yapan Tosun, "milletten alacağımız gücü 13 yıllık iktidar tecrübemize ilave ederek vatandaşımıza hizmet için her alanda çıtayı yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.