TTSO seçimin Nisan ayında yapılması beklenirken başkan adaylarından iş adamı ve TTSO Meclis Üyesi Temel Kofoğlu, seçim tarihinin net olarak açıklanmamasına tepki gösterdi. Kofoğlu, “Anlaşılan o ki TTSO yönetimi baskın seçimi yapacak.”dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim yarışı kızışıyor. Nisan ayı içerisinde yapılması beklenen seçimde Mevcut Başkan Suat Hacısalihoğlu’nın yeniden aday olurken TTSO Meclis Üyesi ve işadamı Ekrem Çapkınoğlu, Temel Kofoğlu, Erkut Çelebi ve Ahmet Sarı’nın da seçimde seçimde aday olması bekleniyor. Başkan adatlarından Temel Kofoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ve yönetim kurulunu eleştirdi. Kofoğlu, seçim tarihinin bir türlü resmi olarak açıklanmadığını ifade etti.

5 NİSAN’DA MI YAPILACAK

Kofoğlu, “Seçimin 5 Nisan’da yapılacağı duyumlarını alıyrouz. Ama bu sadece bir duyumdan ibaret. Seçimin Nisan ayında yapılması bekleniyor. Bu zamana kadar seçim tarihinin diğer başkan adaylarına açıklanmaması çok da etik bir durum değildir. Yasal olarak son 20 veya 25 gün içerisinde açıklama hakkınız olabilir. Ama etik değil. Bu zamana kadar açıklanması gerekirdi. Anlaşılan o ki bugüne kadar seçim kararı alamayan TTSO yönetimi başkan seçimi yapmaya hazırlanıyor”dedi.

Sonnokta