61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 'Nöbetçi vekil' uygulamasında kendisinden ricada bulunan bir gencin isteğini kırmayarak Elazığ'dan telefonla kız istedi... 

 Trabzon’da bir süre önce AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve vatandaşların yoğun ilgisi oluşan ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasına devam ediliyor.  İl Başkanlığında, TBMM’de çalışma olmadığı dönemlerde Cuma günleri yapılan uygulamada bugünün nöbetçi vekili Ayşe Sula Köseoğlu oldu. Daha önce 2 kez nöbet tutan AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, burada vatandaşların dertlerini dinledi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından kurulan sistemle vatandaşların sıkıntıları anında bir havuzda toplanırken burada Köseoğlu’na çok sayıda hediye gelmesi de dikkat çekti. 

Köseoğlu, burada basın mensuplarının sorularını yanıtlarken vatandaşların dertlerine ortak olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Trabzon’da başlattıkları bu uygulamanın bir çok kesim tarafından dikkatle takip edildiğini ifade eden Köseoğlu, “Zaten çok güzel bir ilgide var. Ben alanda da bunu görüyorum. Burada da bunu hissediyoruz. Elimizden geldiğince vatandaşın her sorununu dinleyerek hem kayıt altına almak hem de bir kısmını burada çözebilmek bir kısmını da ileride çözeceğimizi ifade ediyoruz” dedi. 
Nöbetçi vekillik sırasında en fazla gelen iş taleplerinin aksine her hangi bir ilginç taleple karşılaşıp karşılaşmadığı sorulduğunda ise Köseoğlu; kendilerine eşiyle barışmak ve kız isteme taleplerinin de zaman zaman geldiğini aktardı.
Köseoğlu, “Bir gencimiz geldi. Kız istemek için. Sevdiği kızın babası kızı vermiyormuş. Elazığ’dan kendisi de iyi bir AK Partili… Telefon ile aradık babayı ikna ettik” dedi.