Kahvaltıda esnafla sohbet eden Başkan Saral, Ömerağa Bulvarı’nın, Of’un önemli alanlarından biri olduğunu söyledi.

Ömerağa Bulvarı’nın güzelleştirilmesi için projeler hazırladıklarını belirten Saral, “İnşallah en kısa zamanda bu projeyi hayata geçirerek bulvarı daha canlı bir hale getirmiş olacağız. Bu sayede de esnafımıza daha çok iş imkanı sağlamış oluruz. Of için önemli projelerimiz var. Yeni Hastane projemiz son aşamaya geldi. Fidanlık alanına yapılacak yeni stadyumun ardından yeni Hastanemizin yapımına başlayacağız. İrfanlı Mahallemizin Sahil Dolgu alanının dolgusu tamamlandı. Proje çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz sorunu bitme aşamasına geldi. İnşallah önümüzdeki kışa Of’umuzu Doğalgaz'la girecek” dedi.

Esnaf buluşmalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Saral, “İş yoğunluğumuz nedeniyle esnafımıza ve halkımıza yeterince zaman ayıramadığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra bu tür etkinliklere daha fazla zaman ayıracağız. Esnaf ve halk buluşmalarımız sürecek. Bu buluşmalar bizlere fikir veriyor. Esnafımızın ve halkımızın düşüncelerini alıyoruz. İstişarelerle Of’u daha kaliteli bir şehir yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Saral’a teşekkür eden Bulvar Esnafı Hızır Gündoğdu ise, “Bulvarımızın eski esnaflarından olan sevgili başkanımızın bizlerle böyle güzel bir ortamda buluşturması güzel oldu. Başkanımız bizden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizlerin görüş ve önerilerini aldı. Bulvarımızın daha güzel hale gelmesi için çalışma yapacağını söylemesi bizleri sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.