Trabzon’da bir süredir devam eden belediyelerin tabelalarına T.C. ibaresinin koyulması önerisi Of Belediyesi tarafından hayata geçirildi. Of Belediyesi, bugün belediyenin adının yazılı olduğu giriş kısmına T.C. ibaresini ekledi. 
Türkiye Cumhuriyetinin kısaltılması olan T.C. ibaresinin Of Belediyesi tarafından eklenmesini Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu yorumladı. 
T.C. ibaresinin yeni asıldığını ifade eden Çakıroğlu, “Of Belediyesini, başkanın şahsından tüm meclis üyelerini kutluyorum. Darısı diğer belediyelerin başına” dedi. 
Çakıroğlu, hatırlanacağı üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde geçtiğimiz günlerde yazılı önerge vererek Belediyenin isminin başına T.C. ibaresinin eklenmesini istemişti. Çakıroğlu’nun önerisi, ilk olarak meclis atarından gündeme alınmış ardından ise Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna sevk edilmişti. 
Bu komisyonda görüşülecek önerge, daha sonra yeniden meclis gündemine gelecek. Önerge meclis gündemine geldikten sonra ise ya kabul edilecek ya da reddedilecek…