Trabzon'un Of ilçesi Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği yıl sonu resim sergisine katıldı.

Yaz dönemin gelmesi ve eğitim kurumlarının tatile girmesine çok az bir süre kalması ile birlikte okullarda yıl sonu sergileri düzenlenmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisine katıldı. Başkan Sarıalioğlu, öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları Görsel Sanatlar ve Teknolojik Tasarım dersindeki çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, aday öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte tek tek inceledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, eğitime yaptıkları desteklerin artarak devam edeceğini belirterek, "Bu mübarek Ramazan gününde böyle güzel bir açılışta bizleri buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Burada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizin emeğine sağlık diyorum. Ramazanı şerifinizi tebrik ediyor, hayırlı günler diliyorum" dedi.